DOSTA MU JE ČEMPIONŠIPA! Iz prve ruke, Mitrović NAPUŠTA Englesku?!

Autor:

Sport

26.12.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Vladimir Ivić ocenio je da je napadač Aleksandar Mitrović prerastao takmičenje u Čempionšipu!

DOSTA MU JE ČEMPIONŠIPA! Iz prve ruke, Mitrović NAPUŠTA Englesku?!

Foto: www.profimedia.rs

Centarfor Fulama Aleksandar Mitrović

Ivić smatra da je Mitar pokazao vanserijski kvalitet u 2021. godini, a uveren je da bi se fenomenalno snašao u "Ligama petice", osim Premijeršipa, gde nije ni dobio dovoljno prostora.

- Mitrović je najbolji u Čempionšipu. On je najbolji špic tamo! On je to pokazao i dok je Jokanović radio u Fulamu. Ove godine i kada je u pitanju Fulam i reprezentacija zaista je fenomenalan. Želim mu da nastavi tako. Njegov kvalitet, stil, tehnika, jačina, visina, udarac glavom, sve to su karakteristike koje nema nijedan igrač na toj poziciji u Čempionšipu, prerastao je tu ligu - rekao je Ivić i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Ivić o Mitroviću - dominirao bi van Engleske

- Bio je u Premijer ligi, ali nije igrao puno, bio sam tamo, gledao sam utakmice i mogu vam reći da je Premijer liga totalno drugačija, siguran sam da bi i u drugim ligama petice bio veoma golgeterski raspoložen i sigurno da bi doprinosio ekipama, pričamo o vrhunskom strelcu i igraču koji pokazuje da je kvalitetan – rekao je Ivić za "Meridian sport".

Podsetimo da je Mitrović (27) ove sezone na 22 utakmice postigao isti broj golova za klub sa stadiona "Krejven Kotidž", a bio je najzaslužniji pojedinac za direktan plasman reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading