OGLASILI SE IZ LJUTICE BOGDANA: Sve o Milanu Borjanu, crno na belo!

Autor:

Sport

25.12.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno tri golmana su čuvala mrežu Crvene zvezde tokom jesenjeg dela sezone, a crveno-beli tim je računajući sva takmičenja u kojima je nastupao na 34 meča primio 22 gola.

OGLASILI SE IZ LJUTICE BOGDANA: Sve o Milanu Borjanu, crno na belo!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Neprikosnoven na golu bio je Milan Borjan koji je branio na ukupno 26 utakmica u svim takmičenjima i primio 17 golova.

Reprezentativac Kanade je na čak 11 mečeva uspeo u potpunosti da odbrani mrežu svog tima, premda su se njegovi "konkurenti" ove jeseni, takođe dobro pokazali. Nedavno je proslavio još jedan jubilej u dresu Crvene zvezde, s obzirom na to da je upisao 200. meč u omiljenim bojama, a i ove polusezone je bio jedan od najboljih fudbalera Zvezde, pre svega kada je reč o evropskim utakmicama, gde će se neke od njegovih odbrana prepričavati, po uzoru na one protiv Kopenhagena, kada je ušao u srce svih zvezdaša.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen

 

Zoran Popović se pokazao kao sjajna alternativa, a kvalitet je pre svega potvrdio u meču protiv Ludogoreca u Bugarskoj kada je ostao nesavladan u veoma važnom meču i specifičnom trenutku za crveno-bele. Ukupno je branio na šest mečeva, primio četiri gola, a na tri utakmice je u potpunosti sačuvao mrežu svog tima.

Republika

Foto: Starsport

 

Takođe, talentovani Miloš Gordić se pokazao kao potpuno stasao i kao neko ko će u budućnosti definitivno imati svoju reč kada govorimo o Crvenoj zvezdi, čije je dete. Posle kaljenja u Mačvi, mladi reprezentativac Srbije, dobio je priliku da debituje za Zvezdu i na dva meča primio jedan pogodak.

Republika

Foto: Starsport

 

BILANS:

MILAN BORJAN - 26 MEČEVA, 17 PRIMLjENIH GOLOVA, 11 UTAKMICA NESAVLADAN

ZORAN POPOVIĆ - 6 MEČEVA, 4 PRIMLjENA GOLA, 3 UTAKMICE NESAVLADAN

MILOŠ GORDIĆ - 2 MEČA, 1 PRIMLjEN GOL, 1 UTAKMICA NESAVLADAN

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mille

27.12.2021 13:48

Teraj te tog coveka iz Zvezde....on vise ne moze da bude u ekipi!!!!