JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE: Vratio se u Zvezdu posle samo nekoliko meseci!

Autor:

Sport

25.12.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perspektivni ofanzivac Andrija Radulović od zime će ponovo biti priključen prvom timu Crvene zvezde posle perioda koji je proveo na pozajmici u Grafičaru, a momak iz Kotora podvukao je da mu je velika želja da postigne gol protiv Partizana, kao i da zaigra pred punom "Marakanom" u Ligi Evrope.

JEDVA ČEKA DA ISTRČI PRED DELIJE: Vratio se u Zvezdu posle samo nekoliko meseci!

Foto: Starsport

Radulović, koji je lane bio na meti Milana, smatra da je prošao jako težak period, ali je zadovoljan učinkom u klubu sa Senjaka.

Prošao sam kroz pakao. Sve izdržao, ali nisam odustajao. Važno je da posle mononukleoze i duge pauze da je usledio povratak. Učinak u Grafičaru bio je dobar sa šest pogodaka i tri asiatencije. Mogao je da bude još neki gol - počeo je Radulović za "Maxbetsport", a zatim je istakao sjajan odnos sa trenerom Dejanom Stankovićem:

Republika

Foto: Starsport

Nova šansa za Radulovića - Andrija Radulović

Deki mi je dao šansu da ispunim snove. Odigrao sam nekoliko utakmica, postigao gol protiv Radnika, koji se ove sezone bio za nas koban. Ima da se igra, a uveren sam da ćemo na kraju ponovo da osvojimo titulu. Imamo najbolji tim u Srbiji.

Što se tiče ciljeva, Radulović je jasan.

Voleo bih da nastupim u Ligi Evrope pred punim stadionom, da dam gol Partizanu protiv kog sam već igrao i da otrčim na “sever” i proslavim sa navijačima - zaključio je Andrija Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading