POTVRĐENO! Partizan krenuo po bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Autor:

Sport

25.12.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan želi nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Srđana Mijailovića, a to je potvrdio direktor njegovog sadašnjeg kluba Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

POTVRĐENO! Partizan krenuo po bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Vezista Čukaričkog je na radaru Partizana, što je otkrio Vladimir Matijašević.

- Tačno je, bilo je poziva, razgovora za Mijailovića, ali ništa konkretno. Trenutno sam na poslovnom putu, posle 10. januara sve ćemo rešavati. Ima vremena za pregovore. Uz to hoćemo i da se rešimo nekolicine igrača - potvrdio je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević za Sportski žurnal.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Mijailović u Partizanu?

Mijailović se afirmisao na "Marakani", debitovao je sa 17 godina, bio je važan šraf u timu Roberta Prosinečkog, ali se po njegovom odlasku situacija zakomplikovala.

Napustio je redove crveno-belih pod ne baš tako lepim okolnostima, tužio je klub, a to mu navijači nikada nisu zaboravili. Kako bi reagovali tek na ovo?

Iskusni fudbaler je jedan od ključnih u timu Čukaričkog, pa je pitanje koliko će "lako" ići pregovori beogradskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading