ZBOGOM! Oproštaj bivšeg igrača Zvezde i Partizana - sledeća destinacija dobro poznat klub srpskim navijačima?

Autor:

Sport

25.12.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana i Cvene zvezde Ognjen Ožegović je raskinuo saradnju sa turskom Adanom, pa je slobodan u izboru nove sredine.

ZBOGOM! Oproštaj bivšeg igrača Zvezde i Partizana - sledeća destinacija dobro poznat klub srpskim navijačima?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Iako je imao ugovor do narednog leta, Ognjen Ožegović je rešio da prevremeno raskine saradnju.

Turski klub i srpski napadač ozvaničili su raskid saradnje na društvenim mrežama, on se od kluba u kojem je proveo godinu i po dana oprostio biranim rečima.

- Želim da se zahvalim navijačima na podršci od mog prvog dana u klubu. Zbogom narandžasta familijo- napisao je Ožegović.

Srpski napadač će gotovo sigurno nastaviti karijeru u inostranstvu, a već ima zainteresovanih.

Republika

Foto: Tanjug

Ognjen Ožegović

Po pojedinim informacijama koje su se pojavile ubrzo nakon ovog raskida, za usluge  Ožegovića zainteresovan je Anortozis, tim protiv kojeg je Partizan ove jeseni igrao u grupnoj fazi Lige konferencija.

On je ponikao u Crvenoj zvezdi, nakon pozajmica u Banatu iz Zrenjanina i Voždovcu, a zatim kratkih epizoda u Radu, Jagodini, Borcu iz Čačka, Vojvodini, Čančun Jataiju i Čukaričkom našao se u crno-belom dresu.

Dok je bio igrač Partizana nastupao je i za Arsenal iz Tule kao pozajmljeni fudbaler, a karijera ga je nakon Humske vodila u Darmštad i Adanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading