CRNO-BELA DOMINACIJA! Ljubimac Grobara najbolji fudbaler Crne Gore!

Autor:

Sport

24.12.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Savić najbolji je crnogorski fudbaler u 2021. godini, peti put u karijeri, kada je tradicionalni izbor Fudbalskog saveza u pitanju.

CRNO-BELA DOMINACIJA! Ljubimac Grobara najbolji fudbaler Crne Gore!

Foto: Starsport

Defanzivac Atletiko Madrida je u godini na izmaku osvojio titulu šampiona u Španiji, a standarno dobre partije pružao je i u dresu popularnih Sokolova.

- Čast mi je što sam ovde po peti put. U godini u kojoj sam osvojio titulu sa Atletikom nagrada za najboljeg fudbalera Crne Gore je kruna i ima posebno mesto u mom srcu. Nastaviću da predstavljam Crnu Goru kao i do sada, na najbolji mogući način i verujem da ću sa saigračima uskoro dosanjati san i zaigrati sa reprezentacijom na velikom takmičenju - rekao je Stefan Savić.

Interesatno, pored bivšeg člana FK Partizan, na drugom mestu se našao bivši kapiten crno-belih Stevan Jovetić, dok je na trećoj poziciji završio sadašnji štoper Parnog valjka Igor Vujačić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading