Ovakav fudbaler nikada nije igrao u Srbiji: AKTUELNI PRVAK SVETA I LEGENDA BAJERNA IDE U PARTIZAN!

Autor:

Sport

21.12.2017

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten nemačke fudbalske reprezentacije Bastijan Švajnštajger, koji je u karijeri nastupao za Bajern i Mančester junajted, mogao bi ove zime da obuče dres aktuelnog srpskog šampiona Partizana.

RepublikaFoto: instagram.com/bayern_bastian_.31/
Švajnštajger bi mogao da se preseli u Humsku

Mužu naše Ane Ivanović ističe ugovor sa Čikago Fajersima 31. decembra i onda će biti slobodan u izboru nove sredine, a finansijski momenat mu neće biti preterano važan, imajući u vidu njegovu bogatu karijeru, ali i unosan aranžman sa Amerikancima poslednje sezone.

Navodno bi upravo naša bivša teniserka mogla da odigra ključnu ulogu u celoj stvari i obraduje sve "Grobare" neslućeno velikim fudbalskim imenom. Ona želi da se porodi u Beogradu i da njihovo prvo dete bude u srpskoj prestonici neko vreme po porođaju, a Bastijan bi mogao da narednu polusezonu provede u crno-belom dresu.

Naravno, za sada je sve u domenu spekulacija, a da li ima istine i da li će, na kraju krajeva, Nemac zaista stići u Humsku, saznaćemo uskoro.

Ovo su neki od boljih poteza Švajnštajgera tokom igračke karijere, a nema sumnje da bi njegov dolazak u Beograd bio i vrlo unosan marketinški potez, koji bi svima doneo korist.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading