STANOJEVIĆU, ŠTA ČEKAŠ?! Legenda Partizana je SLOBODNA! Očekuje se ponuda iz Humske

Autor:

Sport

23.12.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac Grobara, nekadašnji fudbaler Partizana i Mančester junajtera, Zoran Bambi Tošić, slobodan je u izboru nove sredine već u januaru, pošto mu ugovor sa kazahstanskim Tobolom sa kojim se okitio titulom šampiona države, ističe.

STANOJEVIĆU, ŠTA ČEKAŠ?! Legenda Partizana je SLOBODNA! Očekuje se ponuda iz Humske

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Popularni Bambi je u Tobol došao u aprilu posle kolapsa kineskog Taižua u koji je došao godinu dana ranije iz Partizana.

Bambi je za kazahstanskog šampiona odirgao osam utakmica na kojima je postigao jedan gol, dok je uglavnom više bio na klupi ili van protokola.

U nacionalnom kupu je imao bolji učinak pošto je dao četiri gola na pet mečeva u pohodu do polufinala, dok je kvalifikacijama za Ligu konferencija igrao na sva četiri meča i učestvovao u eliminaciji splitskog Hajduka.

Foto: Starsport

 

I dok Tobol još uvek nije odlučio da li da mu ponudi produžetak ugovora, prema kojem je do sada zarađivao 25.000 dolara mesečno, Tošić čeka nove ponude. 

- Još ništa ne znam. U narednim danima će sve biti poznato. Agent mi je u Kazahstanu i sve bi trebalo da bude u redu - otkrio je Tošić za kazahstanske medije.

I dok se još uvek čeka odluka uprave Tobola, ne bi bilo iznenađujuće da jedna unosna ponuda stigne iz beogradskog Partizana koji je ove sezone obezbedio nokaut fazu Lige konferencija ii svakako bi jedan iskusan fudbaler, kao što je Tošić, odgovarao timu Aleksandra Stanojevića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (1)

Loading
Andrija

24.12.2021 07:12

Molim teee neeeeeee... Neeeee dovlacite ove da skapaju na klupi za lovuuuu!!!