PAKUJE KOFERE: Zvezdin HEROJ se SELI u redove VELIKANA!

Autor:

Sport

22.12.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivnom fudbaleru Crvene zvezde Aleksi Vukanoviću 31. decembra ističe ugovor sa Crvenom zvezdom, a nazire se gde bi 29-godišnjak mogao da nastavi karijeru.

PAKUJE KOFERE: Zvezdin HEROJ se SELI u redove VELIKANA!

Foto: Starsport

Aleksa Vukanović, Kanga i Ivanić

Naime, Vukanovića silno želi Honved, jedan od najvećih klubova u Mađarskoj, koji je u 14 navrata bio šampion zemlje naših severnih komšija.

Crveno-beli neće produžiti ugovor sa Vukanovićem, koji će se na sever preseliti bez obeštećenja. Podsetimo, momak koji je bio heroj revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa na "Marakani" u Zvezdu je došao 2018. godine iz kruševačkog Napretka, a tom prilikom je odbio finansijski unosniju ponudu iz Južne Koreje.

Za razliku od Vukanovića, koji će se oprobati u inostranstvu, drugačija sudbina čeka Slavoljuba Srnića, o čemu više možete da pročitate OVDE, dok će naš najtrofejniji klub napustiti i perspektivni golman Andrija Katić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading