ŠOK U MILANU! Policija UPALA na "Meacu"! Inter se odmah oglasio saopštenjem

Autor:

Sport

21.12.2021

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon "češljanja papira" Juventusa, zbog spornih transfera i utaje poreza, gde je policija upala u prostorije kluba da, sada se isto desilo i aktuelnom prvaku Italije, Interu.

ŠOK U MILANU! Policija UPALA na "Meacu"! Inter se odmah oglasio saopštenjem

Foto: Tanjug/AP

FK Inter

Naime, milanski klub bio je meta finansijske policije ovog utorka, a sve zbog istrage o mogućem lažnom računovodstvu.

Kako su saopštili italijanski mediji, predstavnici vlasti su upale u kancelarije Intera, tražeći dokumenta koja se tiču igrača iz sezona 2017/18 i 2018/19.

Odmah nakon što se ova vest kao munja proširila Evropom, iz kluba sa "Đuzepe Meace" su se oglsili zvaničnim saopštenjem. 

- Zahtev je podnelo milansko javno tužilaštvo da se proveri da li su relevantni kapitalni dobici ispravno evidentirani na računima. Klupski finansijski izveštaji sastavljeni su u skladu sa najrigoroznijim računovodstvenim principima. Nijedan radnik Intera nije pod istragom i nikakve optužnice nisu podignute. Radi se o preliminarnim istragama - navodi se u saopštenju milanskog kluba.

 

 

Kako dalje prenose pomenuti mediji, ova policijska istraga se usredsređuje na moguće naduvane procene koje omogućavaju igračima da prelaze iz jednog u drugi klub za zvanično mnogo više nego što zaista vrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading