DOBRO RAZMISLI! Bivši napadač Zvezde ima ZLATA VREDAN savet za Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

21.12.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nenad Jestrović ima savet za golgetera Fiorentine Dušana Vlahovića.

DOBRO RAZMISLI! Bivši napadač Zvezde ima ZLATA VREDAN savet za Dušana Vlahovića!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Jestrović je biranim rečima govorio o mladom napadaču koji je na meti mnogih evropskih velikana.

- Dušan Vlahović je fudbalsko blago, moj savet mu je da ostane u Fiorentini do kraja sezone. Biće sigurno mnogo ponuda, potrebno je da bude strpljiv, a prave odluke se najbolje donose kada se dobro razmisli- rekao je Jestrović za "Tanjug".


On se u razgovoru za Tanjug osvrnuo i na veliki uspeh reprezentacije - direktan plasman na Mundijal u Kataru.

- Mislim da svaki Srbin treba da bude ponosan na uspeh koji smo napravili, pogotovo na pobedu u Portugalu. Igrači i stručni štab su uradili veliki posao i na tome im čestitam.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde kaže da uvek treba podržati reprezentaciju.


- Svima je u interesu da reprezentacija igra dobro, naravno i mom menadzerskom poslu. Nadam se da ćemo ovoga puta napraviti dobar rezultat i u Kataru, da se nećemo zadovoljiti samo plasmanom na Mundijal.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Nenad Jestrović

Jestrović se prisetio i učešća selekcije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine, kada je redovno bio u timu u kvalifikacijama, ali nije putovao na završsni turnir.

- U kvalifikacijama za taj Mundijal igrali smo izvanredno, primili smo samo jedan gol, bila je velika euforija. Nismo bili dovoljno mentalno jaki da bismo napravili dobar rezultat u Nemačkoj. Nadam se da će selektor Stojković, kao i do sada, donositi prave odluke i uraditi onako kako je zamislio od početka, smatram da ćemo napraviti dobar rezultat u Kataru naredne godine.

Za kraj, Jestrović se osvrnuo i na dobre rezultate "večitih rivala" u evropskim takmičenjima.

- Fenomenalan uspeh, Zvezda nije baš bila favorit u toj grupi, ali je potvrdila kvalitet. Drago mi je i što je Partizan prošao dalje, sada će na proleće i jedni i drugi imati nove izazove i nadam se da će biti uspešni- zaključio je Jestrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading