TROJKA IZ BLOKA VALJEVO: Nastavlja se sjajna HUMANITARNA akcija, stiže mnoštvo poznatih "faca"!

Autor:

Sport

21.12.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak će Valjevo biti mesto okupljanja velikih imena našeg sporta i javnog života, a povod je humanitarna akcija.

TROJKA IZ BLOKA VALJEVO: Nastavlja se sjajna HUMANITARNA akcija, stiže mnoštvo poznatih "faca"!

Foto: Srbi za Srbe

Trojka iz bloka

Reč je o turniru u brzom šutiranju trojki, "Trojka iz bloka", koji će 24. decembra od 17 časova biti održan u Valjevu - Hotel Omni centar.

Učešće u turniru se naplaćuje 200 dinara i sav prihod je namenjen sedmočlanoj porodici Kostadinović iz mesta Prijezdići koji žive u lošim uslovima.

Trojke će šutirati i mnoge poznate ličnosti u Valjevu tog dana, "Trojka iz bloka" je objavila spisak dela učesnika i na njemu mnoštvo "poznatih faca":

Dragana Mirković, Dejan Savić, Darko Miličić, Duško Vujošević, Vladimir Vanja Grbić, Dušan Savić, Boško Ćirković Škabo, Novica Veličković, Marko Pantelić, Nikola Rađen, Dragan Bjelogrlić, Igor Milanović, Nemanja Blažić Triki, Andrija Kuzmanović, Vladan Tegeltija, Veljko Ražnatović, Milan Kalinić, Nenad Milijaš, Milan Vasić, Petar Strugar, Milica Dosković, Ljubica Vraneš, Viktor Savić, Zoran Tošić, Đorđe Lazić, Zlatko Došljak, Branislav Ratkovica.

"Trojka iz bloka" gotovo deceniju prikuplja pomoć za najugroženije porodice naše zemlje, nastala kao deo čuvene humanitarne organizacije "Srbi za Srbe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading