Zvezdin karavan obišao bebe na jugu Srbije!

Autor:

Sport

21.12.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je nastavila novogodišnji karavan, a danas je klub obišao četiri grada i obradovao paketićima čak jedanaest Zvezdinih beba, rođenih 2021. godine koje su članovi kluba.

Zvezdin karavan obišao bebe na jugu Srbije!

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je, zajedno u saradnji sa beting partnerom "Mocart", trećeg dana posetila bebe rođene u Kruševcu, Nišu, Leskovcu i Pirotu. Kao što je to bio slučaj na letnjem karavanu, gradovi su pokazali veliku naklonost prema crveno-belim bojama. Dobro poznata činjenica jeste da Leskovac broji veliki broj fanatika Zvezde, čemu pored kluba navijača i "Crveno-bele večeri", svedoče čak četiri bebe rođene u 2021. godini koje već imaju člansku kartu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Zadovoljstvo zbog posete voljenog kluba bilo je i više nego uočljivo na licima roditelja. Priči i druženju nije bilo kraja, a članovi porodica su isticali da je navijanje za Crvenu zvezdu stvar kućnog vaspitanja, čemu od malih nogu uče svoju decu. Svuda smo mogli da primetimo crveno-bele motive u domovina naših navijača, a bebe su nosile Zvezdine dresove, šalove, kape, čarape i portikle.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Boje Crvene zvezde su bile prisutne na svakom koraku, a ako se na to doda dobro raspoloženje i praznična atmosfera, jasno da je ekspedicija našeg tima imala sjajne uslove za rad. Zvezda već sutra nastavlja svoj obilazak i podelu paketića, od strane Deda Mraza, najmlađim članovima kluba.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading