ŽRTVUJE TITULU ZBOG MOĆNOG CENTARFORA: Stanojević progovorio o POJAČANJU i ŠOKIRAO Grobare!

Autor:

Sport

20.12.2021

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov vunderkind Marko Milovanović oduševio je sve u Humskoj partijama u finišu jesenje sezone, uključujući i trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića.

ŽRTVUJE TITULU ZBOG MOĆNOG CENTARFORA: Stanojević progovorio o POJAČANJU i ŠOKIRAO Grobare!

Foto: Starsport

Šef struke "Parnog valjka" uverava javnost i navijače da će nastaviti da ukazuje šansu talentovanom golgeteru, po svaku cwenu, čak iako bi to označilo gubitak titule u Superligi Srbije.

- Ne volim da gomilam strance ako ne mogu da nam donesu razliku. Imali smo u planu da dovedemo napadača, ali sada imamo Milovanovića, pa sam stopirao taj dolazak - kazao je Stanojević, a zatim je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Milovanović slavi gol protiv Kiprana

- Treba nam zadnji vezni, imamo u fokusu pet igrača. A Milovanovića neću da zatvaram, neću da mu smanjujem šansu, makar ne uzeli titulu - istakao je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, 18-godišnji napadač je postigao tri izuzetno značajna gola za Partizan u finišu jeseni, uključujući i pogodak Anortozisu kojim je Partizan, remijem 1:1, obezbedio evropsko proleće u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading