NE BI VIDEO MUNDIJAL: Anđus PROGURAO ljubimca Delija na spisak reprezentacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Jugoslavije eliminisana je u osmini finala Svetskog prvenstva u Francuskoj od Holandije, porazom od 2:1, a zanimljiv detalj pred to takmičenje izneo je poznati novinar Dejan Anđus.

NE BI VIDEO MUNDIJAL: Anđus PROGURAO ljubimca Delija na spisak reprezentacije! (VIDEO)

Foto: Starsport/YouTube/Ilustracije

Na prvobitnom spisku selektora Slobodana Santrača nije bilo tadašnjeg napadača Crvene zvezde Perice Ognjenovića, a upravo je Anđus intervenisao da se to "ispravi".

Anđus je, prilikom gostovanja na "Balkan info", upitan za nepozivanje tandema Ante Drobnjak/Dejan Rambo Petković.

- Santrač je oduvek bio slab prema autoritetima, kao što je bio Miljanić, tadašnji predsednik saveza. Što se tiče pomenutog tandema, baš njih dvojica su nedostajala, uz ekstra kvalitet koji je posedovao ostatak selekcije. Dobro smo igrali na tom Mundijalu, Mijatović je promašio ključni penal, što je karakteristika svih velikih igrača, poput Zika, Maradone, Bađa... - počeo je harizmatični novinar, a potom je ispričao kako se Perica Ognjenović našao na spisku.

- Ja sam tada, kao mlad novinar, intervenisao da zaigra Ognjenović. Imao je nisko težište, brzinu, a šteta što nije igrao više. Protiv Nemaca je u drugom poluvremenu napravio "dar-mar". Napisao sam tekst nakon dva gola koja je Perica dao Partizanu, on je izašao u nedelju u "Ekspresu", a u ponedeljak je naknadno dodat na spisak - otkrio je Dejan Anđus.

Podsetimo da je Ognjenović (44) posle Crvene zvezde zaigrao za Real Madrid, ali nije uspeo da napravi internacionalnu karijeru koja mu se predviđala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading