ZEMLJOTRES: Milan Borjan želi u Partizan! OVAJ postupak sve OTKRIO (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja je u toku prethodnog dana protresla srpski fudbal svakako je ona da je kapiten i golman Crvene zvezde zatražio raskid ugovora sa aktuelnim šampionom Srbije u fudbalu.

ZEMLJOTRES: Milan Borjan želi u Partizan! OVAJ postupak sve OTKRIO (FOTO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Odmah su se pojavile i informacije da je Borjan dobio nekoliko unosnih ponuda iz MLS lige, te da bi mogao da se otisne u Ameriku ukoliko mu uprava iz Ljutice Bogdana obezbedi čiste papire, odnosno sporazumno raskine ugovor koji važi do 2023. godine. 

Borjan se još uvek nije zvanično oglašavao, međutim, njegovi potezi na društvenim mrežema uzburkali su javanost.

Naime, kapiten crveno-belih dobijao je komentare podrške navijača Crvene zvezde uz želju da ostane, dok su drugi priželjkivali njegov transfer u Partizan.

Foto: InstagramPrintscreen

 

Ono što je mnoge iznenadilo je činjenica da je Borjan označio da mu se sviđa koja priželjkuje njegov transfer u redove Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mihajlo

19.12.2021 10:13

Šteta što ne ostaje u zvezdi Uzbudljivo je kakav je kikser. Sad možda dođe i neko ko zna da brani pa Partizanu bude teže da da gol. Na zbezdinom golu on je bio velika prednost Partizana! Zadrži ga Terzo!

Odgovori 9 26
Dejan

20.12.2021 05:59

To bi bio fudbalski zemljotres. Ali to se nece desiti.