VELIKA ČISTKA U ZVEZDI: Spisak onih koji NAPUŠTAJU "Marakanu" NIKAD DUŽI!

Autor:

Sport

18.12.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za fudbalere Crvene zvezde počela je zimska pauza a dok igrači odmaraju uprava iz Ljutice Bogdana, radi punom porom. Na dnevnom redu čelnika aktuelnog srpskog šampiona je svakako i otpisivanje igrača na koje klub više ne računa.

VELIKA ČISTKA U ZVEZDI: Spisak onih koji NAPUŠTAJU "Marakanu" NIKAD DUŽI!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Zvezdan Terzić

Osim istorijskog uspeha u Evropi, Zvezda je uspela da u domaćem prvenstvu ostvari dva negativna rezultata, odnosno poraz i remi od Radnika iu Surdulice što je samo dodatno produbilo temo o tom ko će sve napustiti crveno-bele ove zime. 

Takođe je i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić istakao da u igračkom kadru ima dosta zasićenih fudbalera slavom i trofejima, te da mu je potrebna nova i sveža krv, koja će biti gladna rezultata i pobedničkih pehara.

- Svesni smo slabih tačaka u našem timu, svesni smo da smo podigli lestvicu očekivanja i ono što planiramo, a to je konstantno igranje u grupnoj fazi Ligi šampiona, znači da moramo još da se pojačamo. Nedostaju nam brzina i hitrina, ovoj ekipi fali sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače - rekao je Terzić posle uspeha u Bragi i dodao:

- Velika je stvar što u februaru nećemo igrati Evropu, nego ćemo se fokusirati na derbi. Moramo da pobedimo, mislim da smo bolja ekipa. Zvezda mora da bude šampion sledeće godine!

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

Kako saznaje Kurir, dosta igrača će napustiti Marakanu ove zime ili na leto.

Pod upitnikom je status Milana Gajića i Marka Gobeljića, defanzivaca Miloša Degeneka i Radovana Pankova.

Takođe su dozvolu za odlazak dobili i Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Filipo Falko, dok su već otpisani Aksel Bakajoko, Loi Dioni i Aleksa Vukanović.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Podsetimo se u, Crvenu zvezdu će ove zime stići Norvežanin Ohi Omidžuanfo, koji dolazi kao slobodan igrač, a takođe se vode i pregovori sa kolumbijskim štoperom Danilom Arboledom, koji je napustio moldavski Šerif.

Takođe, iz Moldavije bi mogao da dođe i desni bek, Brazilac sa italijanskim pasošem Fernando Kostanca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading