LEGENDA IZDALA NAREDBU UPRAVI: Gigant nema konkurenciju u trci za Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

18.12.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako za sada stoje stvari, sasvim je izvesno da će reprezetnativac Srbije, Dušan Vlahović uz megatalentovanog Norvežanina Erlinga Halanda biti najtraženiji napadač u narednom prelaznom roku. S tim u vezi stižu i možda najvažnije informacija o njegovom potencijalnom transferu, a tiču se Premijer lige i legendarnog trenera Pepa Gvardiole.

LEGENDA IZDALA NAREDBU UPRAVI: Gigant nema konkurenciju u trci za Dušana Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Naime, italijanska Republika otkriva da je Gvardiola poručio direktorima Mančester sitija, Ćikiju Begiristajnu i Feranu Sorijanu da je Vlahović savršen napadač za sadašnjost i budućnost aktuelnog prvaka Engleske.

Dalje se navodi i da je Siti sada prvi u trci za potpis reprezentativca Srbije i da uprava "građana" pritiska italijanski klub da postignu dogovor.

Takođe, Fiorentina nema ništa protiv da Vlahović napusti Firencu, naročito pošto je srpski napadač odbio da potpiše novi ugovor. Čelnici Viole ove zime traže čak 80 miliona evra za njega, a smatra se da će biti nešto jeftiniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovakve vesti ne iznenađuju, pogotovo kada se u obzir uzme podatak i da Vlahović igra godinu iz snova, i da je na pragu obaranja rekorda po broju pogodaka u jednoj kalendarskoj godini u Seriji A. Ove sezone je postigao 17 golova na 19 utakmica i po formi, igri i svim parametrima jedini može da parira Halandu i velikom Robertu Levandovskom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading