NAJNOVIJA VEST: Grobari u NEVERICI zbog Rikarda Gomeša!

Autor:

Sport

17.12.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u subotu od 12:55 časova overavaju jesenju titulu protiv Kolubare, a u konkurenciji za tim crno-belih nalazi se i prvi strelac ekipe Rikardo Gomeš!

NAJNOVIJA VEST: Grobari u NEVERICI zbog Rikarda Gomeša!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Naime, as sa Zelenortskih Ostrva je kolabirao na treningu uoči susreta sa Anortozisom (1:1), pa mu se predviđala duža pauza. Ipak, Grobari su oduševljeni činjenicom da se njihov miljenik ekspresno vraća na teren, što je potvrdio i trener Aleksandar Stanojević, uoči okršaja sa Lazarevčanima.

Rikardo je imao sve testove, doktori će da obrazlože, on je juče imao lagan trening, danas normalno trenira s ekipom i sutra je u konkurenciji za sastav. U suštini sve je okej, uradio je sve testove - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Stanojević saopštio Grobarima sjajnu vest

Podsetimo, Gomeš se letos vratio u Humsku, nakon boravka u Aziji, a u dosadašnjem toku sezone postigao je čak 22 gola u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading