RADONJIĆ ZAJEDNO SA DIONIJEM: Francuzi izazvali NEVERICU među Delijama!

Autor:

Sport

17.12.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Radonjić, reprezentativac Srbije i dalje je u žiži javnosti u Francuskoj.

RADONJIĆ ZAJEDNO SA DIONIJEM: Francuzi izazvali NEVERICU među Delijama!

Foto: Starsport

Tamošnji portal RMC sport bavio se igračima koji su na pozajmicama iz Lige 1, a među njima su Radonjić, ali i Loi Dioni, napadač Crvene zvezde.

- Nemanja Radonjić nije dobio šansu u Marselju i posle pozajmice u Herti pokušao je da karijeru oživi u Benfiki. Nije mu uspelo (šest utakmica, jedan gol). Ima previše problema sa povredama i sada je u ambulanti van tima - naveo je pomenuti sajt, koji se još detaljnije bavio Dionijevim skromnim učinkom u crveno-belom dresu.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdin promašaj - Loi Dioni

- Posle razočaravajuće sezone u Anžeu (samo pet golova) odlučio se za egzotičnu avanturu i odlazak u Srbiju i Zvezdu. Cilj je bio da igra Ligu šampiona, ali je zbog poraza od senzacionalnog Šerifa morao da se zadovolji sa Ligom Evrope i Superligom Srbije. Postigao je tri gola i tri puta je asistirao, pa nestao. Dejan Stanković je poručio da Dioni ne igra iz njemu znanih razloga. Situacija napadača u Beogradu se baš zakomplikovala - pišu Francuzi.

Podsetimo, Radonjić je sa uspehom nosio dres aktuelnog prvaka Srbije, a Delije pomno prate svaki njegov korak u nadi da će se vratiti u Ljutice Bogdana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading