PORUKA ZA KRAJ ZVEZDINOG HEROJA: Želim vam sve najbolje!

Autor:

Sport

16.12.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedeta Crvene zvezde, Mirko Ivanić, izneo je utiske posle ostvarene pobede rezultatom 3:2 u poslednjem meču ove polusezone, koji su crveno-beli odigrali protiv ekipe TSC-a na gostujućem terenu.

PORUKA ZA KRAJ ZVEZDINOG HEROJA: Želim vam sve najbolje!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić i Aleksandar Katai

Govorio je popularni Mića i o navijačima koji su crveno-belima pružili veliku podršku na meču protiv TSC-a:

- Mislim da je danas bila stvarno jedna evropska utakmica u našoj Superligi, na ovom divnom stadionu i ambijentu smatram da smo i mi, ali i oni odigrali vrhunski. Možda je presudilo naše iskustvo, igramo dosta ovakvih utakmica u Evropi, mogu da kažem da je to odlučilo danas. Iako smo bili vidno umorni i iscrpljeni, još jednom smo pokazali naš kvalitet i da zaslužujemo da budemo tu gde jesmo. Nema potrebe da više ponavljamo koliko nam podrška navijača znači. Na svakoj utakmici su tu, bilo da igramo u Srbiji ili inostranstvu. Uvek su tu za nas, ovom prilikom želeo bih da im se zahvalim na tome i da im poručim da nastave da nas bodre i u februaru- istakao je Ivanić.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Osvrnuo se Ivanić na svoje odlične partije, ali i govorio o tome šta navijači mogu da očekuju od njega u drugoj polusezoni.

- Nadam se da ću biti još bolji u nastavku sezone. Pre svega treba da se odmorim, mislim da mi je izuzetno potreban odmor, kao i celoj ekipi. Posle toga da se dobro pripremimo za naredne izazove. 

Ivanić je na kraju tekuće godine svima poželeo puno sreće:

- Poželeo bih svima puno zdravlja i sreće, da provedu vreme sa svojim najbližim i najdražim ljudima. Da dočekaju  sledeću godinu bolji nego što su bili u prethodnoj, ali i nauče nešto novo - poručio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
aleksandar

16.12.2021 23:47

Mica Ivanic, izuzetno korektan i vaspitan momak svaka cast