STANKOVIĆ I BORJAN SE SVAĐALI U SVLAČIONICI? Neočekivani problem na Marakani posle meča s Radnikom!

Autor:

Sport

16.12.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti su se smirile posle sastanka uprave, Stankovića, Borjana i nekoliko iskusnih igrača.

STANKOVIĆ I BORJAN SE SVAĐALI U SVLAČIONICI? Neočekivani problem na Marakani posle meča s Radnikom!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde u 20. kolu Superlige doživeli su novi kiks pošto su na Marakani remizirali sa Radnikom (1:1) i tako dozvolili Partizanu da ode na plus pet i osvoji jesenju titulu.

Upravo posle utakmice sa Surduličanima usledio je haos u svlačionici našeg najvećeg stadiona, a navodno su se sukobili trener Dejan Stanković i golman i kapiten Milan Borjan. Strateg crveno-belih zagrmeo je na izabranike i zamerio im što su mnogi slavili istorijski uspeh protiv Brage na razne načine, a da nisu razmišljali o poslednja dva kola u nacionalnom šampionatu.

VERBALNI SUKOB

Navodno, pojedinci su otišli u grad i na splavove i tamo bili sve do jutarnjih časova, a za to je popularni Deki saznao odmah ujutru.

Republika

Foto: Starsport

 

Stanković je potom istakao da nisu smeli to da urade i na kraju je došlo do odgovora Borjana. On je Stankoviću poručio da nije sve kako izgleda i da se saigrači i on trude i bore na svakom meču za uspeh nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona. Posle svega, Dejan je napustio svlačionicu besan, dok su igrači ostali i komentarisali šta se sve dogodilo.

"MIR U KUĆI"

Morala da reaguje i uprava s generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem na čelu, a sastanku koji je održan samo dan posle sukoba prisustvovali su predsednik kluba Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, Dejan Stanković, Milan Borjan i nekoliko iskusnih igrača. Na kraju su se strasti smirile i donet je zajednički zaključak da se spusti lopta i završi polusezona.

Republika

Foto: Starsport

 

Povodom ovih navoda pokušali smo da dobijemo vinovnike sukoba, kao i Zvezdana Terzića, za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Ostaje da se vidi koje će biti posledice u Crvenoj zvezdi, ali se one moraju rešiti jer crveno-bele čeka nastavak trke s Partizanom za petu uzastopnu šampionsku titulu, osmina finala Lige Evrope, kao i Kup Srbije, gde se takođe brani trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading