DA LI JE OVO TRANSFER KOJI ČEKA CELA SRBIJA? Mitar pakuje kofere!

Autor:

Sport

16.12.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest Hemu je preko potreban još jedan napadač, navijači jednoglasno kažu - Aleksandar Mitrović!

DA LI JE OVO TRANSFER KOJI ČEKA CELA SRBIJA? Mitar pakuje kofere!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović

Vest Hem ove sezone igra sjajno, pa su apetiti ovog londonskog kluba značajno porasli, mašta se i o Ligi šampiona, dok je izlazak u Evropu sasvim realan.

Ipak poraz od Arsenala minulog vikenda alarmirao je kako čelnike, tako i navijače.

- Ako pričamo o napadu, onda moramo da dovedemo pravog napadača. Treba da ga potraže u Čempionšipu. Jedan od njih je Mitrović, koga pratimo godinama unazad. On je prvi strelac Čempionšipa i daleko najbolji napadač lige. On bi konačno bio konkurencija i odlična alternativa za Antonija, ima veće iskustvo i zbog igranja za reprezentaciju Srbije. Agresivan je i ima sve. On bi mogao da bude naše pojačanje, jer znamo da smo ranije bili već u kontaktu sa njim - rekao je dobro poznati izvor u dešavanjima u Vest Hemu.

Navijači su masovno pozdravili ovu ideju i priželjkuju Mitrov dolazak već na zimu. Mnogi smatraju da bi sa Mitrovićem Vest Hem dobio potrebnu dubinu u igri, širinu na klupi, da bi delio minutažu sa umornim Antonijom koji vuče ekipu od početka sezone i logično je što je u padu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading