DEDA MRAZ STIGAO RANIJE U HUMSKU: Nije samo JESENJA titula, još jedna MAGIČNA vest za PARTIZANOVCE!

Autor:

Sport

15.12.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedom nad Metalcem u Gornjem Milanovcu osvojili su jesenju titulu.

DEDA MRAZ STIGAO RANIJE U HUMSKU: Nije samo JESENJA titula, još jedna MAGIČNA vest za PARTIZANOVCE!

Foto: Starsport

Partizan je slavio sa 3:0 na teškom terenu u Gornjem Milanovcu, pa kolo pre kraja jesenjeg dela šampionata ima nedostižnih pet poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crno-belima ostao je još meč protiv Kolubare, koji je na programu naredne subote na stadionu u Humskoj 1.

- Partizan je odlučio da nagradi svoje navijače, pa će za meč sa Kolubarom kapije stadiona JNA biti otvorene za sve posetioce.

U subotu 18.12.2021.godine, crno-beli igraju svoju poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone, u kojoj će nakon sedam godina overiti jesenju titulu i prokrčiti dalji put ka tituli prvaka države! Tim Aleksandra Stanojevića je, iako se suočio sa mnogobrojnim kadrovskim problemima, od pandemije Kovid-19 , povreda i odlazaka igrača, ostvario vanserijske rezultate koje su zabeleženi samo nekoliko puta u celokupnoj istoriji kluba!

Crno-beli su u polusezoni 2021. godine ekipa koja je postigla najviše golova (56) u nacionalnom prvenstvu, primila najmanje golova (6) , dok se sedmi put u istoriji plasirala u prolećni deo nekog evropskog takmičenja.

Ovaj tim sa pravom ima prefiks- NAJ!

Zato, pozivamo sve Grobare i simpatizere crno-belih da u subotu u 12 časova i 55 minuta dođu na stadion Partizana kako bismo pozdravili jesenje prvake i zajedno ih pogurali da pobedom održimo 5 bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu! Ulaz će biti slobodan!

Za nove pobede sa crno-belima!
Za jesenje prvake i proleće u Evropi - 
stoji na sajtu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading