ZAMKA ZA RANJENOG ŠAMPIONA JE SPREMNA! Fudbaler TSC-a najavljuje novo SKALPIRANJE!

Autor:

Sport

15.12.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion je, nema nikakve sumnje, u velikoj meri uzdrman kiksom na svom terenu protiv Radnika, tako da na gostovanje u Bačku Topolu ne dolazi spokojan.

ZAMKA ZA RANJENOG ŠAMPIONA JE SPREMNA! Fudbaler TSC-a najavljuje novo SKALPIRANJE!

Foto: Starsport

- Mi ćemo, kao u svakoj utakmici, ići na pobedu. Želimo da se nadigravamo, da pružimo maksimum i pokažemo da je kriza iza nas. Osvojili smo tri boda u Kragujevcu posle dužeg perioda i mnogo nam znači ta pobeda. Ostalo nam je još jedno kolo, derbi sa Crvenom zvezdom, a to ćeda bude pravi spektakl. O kakvom se rivalu radi ne treba trošiti reči. Mi ćemo izaći na teren i uživati u fudbalu. TSC trenutno nije na mestu koje kvalitetom zaslužuje, zato sam ubeđen da ćemo u drugom delu sezone ostvariti mnogo bolje rezultate. Samo treba biti strpljiv i verovati u ono što radimo - izjavio je Mihajlo Banjac za MaxBet sport.

Sjani vezni fudbaler kaže i da nije bilo posebne pripreme za ovaj meč.

- Pripremamo se za utakmicu sa Zvezdom kao i za svaku drugu. Odradićemo analizu i videti odakle nam preti najveća opasnost i gde mi možemo da ugrozimo protivnika. Jeste floskula, ali lopta je okrugla i zaista je sve moguće ukoliko budemo na potrebno visokom nivou - optimista je Banjac, pre dve godine nesuđeno pojačanje upravo Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

 

Zanimljivo da je TSC na svom novom stadionu uspeo da ostvari samo jednu pobedu, na premijeri protiv Vojvodine. Svi u klubu nadaju se da bi drugi tim koji će pognute glave napustiti TSC arenu biti Crvena zvezda.

Duel 21. kola Superlige na programu je u četvrtak sa početkom od 16:05 časova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading