BIO JE STUB LIVERPULA A SADA ČISTI TOALETE! I ne ide mu uopšte loše! (FOTO)

Autor:

Sport

15.12.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako za nekog bivšeg fudbalera možemo da kažemo da u “penziji” vodi veoma zanimljiv život, onda je to svakako nekadašnji defanzivac Liverpula Danijel Ager!

BIO JE STUB LIVERPULA A SADA ČISTI TOALETE! I ne ide mu uopšte loše! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Danac je dres Redsa nosio od 2006. do 2014. godine, a u martu je postao trener drugoligaša HB Koge. Međutim, to mu nije jedini posao s obzirom na to da je u međuvremeno investirao na sve strane.

 

 

Danijel Ager je zajedno sa bratom otvorio firmu koja se bavi čišćenjem toaleta. Mediji pišu da je uložio oko pola miliona evra i da je “Klo Agger” trenutno jedna od vodećih firmi u Danskoj kada je u pitanju ovaj posao.

 

 

Tu međutim nije kraj, jer je Ager nedavno kupio studio za tetoviranje. U međuvremenu je dobio sertifikat i postao je umetnik za tetoviranje, što znači da možete da odete kod njega i zatražite da upravo nekadašnji defanzivac iglom crta po vašem telu. Pored toga, Ager poseduje dva paba u Kopenhagenu i s vremena na vreme može da se vidi kako u baru toči pivo mušterijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading