PARTIZAN DESETKOVAN NA MEČ LOPTU! Povrede OSAKATILE crno-bele pred NAJVAŽNIJI MEČ

Autor:

Sport

15.12.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana danas igra važan meč za overavanje jesenje titule. Crno-beli imaju veliku šansu da na gostovanju u Gornjem Milanovcu iskoriste kiks Crvene zvezde protiv Radnika (1:1) i na zimsku pauzu odu sa značajnom prednošću.

PARTIZAN DESETKOVAN NA MEČ LOPTU! Povrede OSAKATILE crno-bele pred NAJVAŽNIJI MEČ

Foto: Starsport

Ono što svakao nije dobra vest za Partizan je i to da trener Aleksandar Stanojević na ovom meču neće moći da računa na nekoliko veoma bitnih igrača. 

Van stroja su, kapiten, Lazar Marković, Bibras Natho, Rikardo Gomeš zbog težih povreda, a takođe je vac stroja i Danilo Pantić koji nije uspeo da se oporavi za meč protiv Metalca. 

Foto: Starsport

 

Takođe, u Humskoj imaju ogorman motiv da po teškim vremenskim uslovima izvuku dodatni atom snage.

- Svima je problem teren. Decembar je, kasno je, i biće vrlo važan faktor. Ne slažem se da je svima isti teren. Ekipi koja je favorit odgovaraju bolji vremenski uslovi. To nam je motivacija da u datom trenutku da povećamo prednost u odnosu na večitog rivala. Ali nije lako igrati utakmicu posle Evrope, po ovakvom vremenu. Ako smo do sada ulazili sa 500, 600 odsto, sada ćemo ući sa 800 odsto motivacije – rekao je Stanojević.

Kada se ovi kadrovski problemi uzmu u obzir, crno-beli će najverovatnije izaći u sastavu: Popović - Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Menig, Jojić, Jović - Milovanović.

Meč Metalac - Partizan na programu je u sredu od 15 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (1)

Loading
vuuule

15.12.2021 13:00

kakve to veze ima. rezultat se zna, tako samo opusteno.....