KORONA STALA NA PUT I RONALDU! Mančester izdao hitno saopštenje

Autor:

Sport

14.12.2021

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska Premijer liga u potpunom je kolapsu zbog velikog broja fudbalera koji su dobili pozitivan test na korona virus. Odlaže se veliki broj utakmica, a to je slučaj i sa Mančester junajtedom koji se oglasio u toku noći.

KORONA STALA NA PUT I RONALDU! Mančester izdao hitno saopštenje

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Naime, zvanično je odložena utakmica Brentford - Mančester junajted, koja je prvobitno zakazana za utorak u 20.30.

Ekipa novoimenovanog trenera Ralfa Ragnika neće putovati u London na meč protiv zbog povećanog broja pozitivnih, a ta odluka saopštena je u toku noći između ponedeljka i utorka.

- Ova odluka doneta je u skladu sa medicinski savetnicima, a sve zbog vanrednih okolnosti - stav je čelnika Premijer lige.

 

 

U saopštenju Junajteda stoji sledeće:

- Posle potvrde rezultatima PCR testa da među prvotimcima i stručnim štabom ima pozitivnih, neophodan je njihov dodatni nadzor. Odlučili smo da zatvorimo trening-centar u Karingtonu na 24 sata za sve aktivnosti prvog tima, da bismo smanjili rizik za dalje širenje infekcije. Pozitivni su izolovani u skladu sa protokolima Premijer lige. S obzirom na to da smo otkazali treninge i da je tako poremećen ritam ekipe, a s obzirom na to da nam je zdravlje tima i stručnog štaba prioritet, klub je zahtevao da meč bude odložen. Bord Premijer lige je doneo odluku u skladu sa savetima nadležnih. Mančester junajted žali zbog neprijatnosti koje je kovid uzrokovao Brentfordu i navijačima oba kluba.

Podsetimo se, zbog istog razloga već je odložena utakmica Brajton - Totenhem, koja je trebalo da bude odigrana prošlog vikenda. Takođe je potvrđeno da ima zaraženih i u Lesteru, Aston vili i Noriču.

Novi tremin mečeva još uvek nije objavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

 

Komentari (0)

Loading