DEKI UZIMA METLU? Stanković podigao Delije NA NOGE nakon Radnika!

Autor:

Sport

13.12.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, izjavio je da crveno-beli dres mora da se zasluži, što su mnogi protumačili kao budući "rez" na "Marakani".

DEKI UZIMA METLU? Stanković podigao Delije NA NOGE nakon Radnika!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Naime, branilac titule u Superligi Srbije doživeo je šokantan kiks protiv Radnika (1:1), a Deki je deo odgovornosti preuzeo na sebe.

Uvek su teške utakmice posle evropskih mečeva, što se ispostavilo i večeras. Nismo imali mnogo šansi, ali smo napravili nekoliko prilika koje smo morali da iskoristimo i da zatvorimo utakmicu. Na kraju to nismo uspeli, što je rezurtiralo naivno primljenim golom. Morali smo da napravimo i nekoliko izmena jer neki jednostavno nisu mogli da izdrže do kraja - počeo je STanković, koji je zatim podvukao koju težinu nosi igranje za klub veličine Crvene zvezde.

Ne želim da kritikujem i svaki put ću preuzeti odgovornost, ali neko stvarno treba da zasluži Zvezdin dres. Sve razumem, i umore i zasićenja, ali neke stvari ne smeju da se dešavaju, pogotovo ne ovde. Sezona je duga, tako da idemo dalje. Ovakvi kiksevi ne smeju da se dešavaju klubu kao što je Crvena zvezda - dodao je Stanković za klupski sajt.

Zimska pauza u domaćem fudbalu "kuca na vrata", a videćemo da li je okršaj sa Surduličanima pomogao kormilaru crveno-belih da steknije jasniju sliku ko je prekobrojan u Ljutice Biogdana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading