REKAO JE DA NEĆE NIKAD: Serhio Ramos u suzama otišao iz Reala, ali sudbina mu je priredila NAJGORE IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

13.12.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najšokantniji žreb za Ligu šampiona je spojio Pari Sen Žermen i Real Madrid, a ljubitelji fudbala će već u osmini finala morati da se oproste od jednog favorita, međutim, čini se da je ovakav ishod žreba najteže pao nekadašnjem kapitenu "kraljevića", a sada fudbaleru "svetaca" Serihiju Ramosu.

REKAO JE DA NEĆE NIKAD: Serhio Ramos u suzama otišao iz Reala, ali sudbina mu je priredila NAJGORE IZNENAĐENJE!

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

Legendarni kapiten Reala Serhio Ramos je napustio "Santjago Bernabeu" u suzama, ali je sudbina rekla da će morati protiv svojih manje od godinu dana nakon rastanka sa španskim velikanom.

Slavni defanzivac je odigrao samo jedan meč za PSŽ zbog teške povrede, svojevremeno je dao izjavu koju posle žreba u ponedeljak mnogi citiraju: "Nikad ne bih otišao u tim koji bi mogaok da se takmiči sa Real Madridom".

Međutim, već će u februaru morati da zaboravi na ove reči...

Republika

Foto: printscreen/youtube

Serhio Ramos udara na Real

Ramos je tokom karijere bio poslednji put rival Reala još u sezoni 2004/05, kada je nastupao za svoj matični tim, Sevilju i u jednoj utakmici bio je i strelac protiv "kraljevića".

Narednog leta prešao je na stadion "Santjago Bernabeu" za 27 miliona evra gde je proveo 16 godina, da bi letos prešao u Pariz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading