AGENT LUKE JOVIĆA POD ISTRAGOM: Kontroverzni menadžer NAGRABUSIO zbog dva velika transfera!

Autor:

Sport

13.12.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbalski agent Fali Ramadani koji zastupa Luku Jovića, a sarađivao je sa mnogim srpskim fudbalerima je pod istragom finansijskih organa Italije zbog "neplaćenog poreza i pranje para na teritoriji Italije".

AGENT LUKE JOVIĆA POD ISTRAGOM: Kontroverzni menadžer NAGRABUSIO zbog dva velika transfera!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Pre nekoliko nedelja inspektori su upali u Juventus zbog većeg broja spornih transfera, između ostalog i onog Kristijana Ronalda u Mančester junajted.

Fali Ramadani je potpao pod istragu u sklopu višemesečne akcije italijanskih organa.

Upravo su transferi koje je Ramadani imao sa Juventusom pod lupom istražnih organa. Reč je o odlasku Miralema Pjanića u Barselonu i dolasku Federika Kjeze iz Fiorentine.

Republika

Foto: youtube.com/KF Shkëndija

Fali Ramadani

Ramadani je poznat u svetu fudbala. Radio je i sa srpskim igračima. Trenutno je agent Luki Joviću, a sarađivao je sa velikim brojem igrača iz Srbije.

Između ostalih to su: Filip Kostić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Luka Milivojević, Filip Stevanović, Matija Nastasić, Adem Ljajić, Lazar Marković, Marko Jeftović, Nemanja Nikolić...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading