MURINJO NAVIJA ZA ZVEZDU: Legendarni trener pomenuo Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

13.12.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mandat legendarnog fudbalskog trenera Žoze Murinja na klupi italijanske Rome, pun je uspona i padova. Slavni Portugalac je naglasio da je timu potreban kontinuitet pobeda, uostalom kako bi on i dalje mogao da ostane u prestoničkom klubu, a takođe je uoći meča sa Specijom, spomenuo i trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića.

MURINJO NAVIJA ZA ZVEZDU: Legendarni trener pomenuo Dejana Stankovića!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Murinjo će se u meču nadmudrivati sa nekadašnjim igračem Tijago Motom, koji sa klupe predvodi Speciju.  

Pred duel, Murinjo je govorio o svojim bivšim igračima.

- Ljudi misle da sam ja Tijaga Motu upoznao u Interu, ali ja sam ga znao još dok je igrao za Barselonu. Trenirao sam rezervni tim Barselone i tada sam ga upoznao. Imam lepe uspomene sa njim. Mota, Kristijan Kivu i Dejan Stanković su moji bivši igrači koji su postali treneri i pratim ih, uvek želim da vidim njihove rezultate, Navijam za njih - istakao je Murinjo.

Podsetimo se, Stanković i Mota bili su deo Interovog tima 2010. godine, sa kojim je Murinjo osvojio triplu krunu, kao i Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading