IMAŠ LI SRAMA MURINJO? Portugalac ponovo briljira!

Autor:

Sport

12.12.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Rome Žoze Murinjo istakao je da omladinski šampionat Italije, tzv. Primavera, nekvalitetno takmičenje i da igrači koji u njemu stasaju nisu dovoljna dobri za Seriju A.

IMAŠ LI SRAMA MURINJO? Portugalac ponovo briljira!

Foto: Tanjug/AP

Roma u ponedeljak igra protiv Specije, a trofejni trener je kritikovao način funkcionisanja Primavere.

- Protiv Intera smo na klupi za rezerve imali osmoricu igrača mlađih od 21 godinu. Razgovarali smo sa igračima koji su prošle sezone igrali Primaru, koja je po mom mišljenju liga na jako slabom nivou. Ne priprema igrače za Seriju A. Neuporedivo bolja situacija je u Francuskoj i Portugalu - primetio je Murinjo.

Sa tim u vezi podsetio je na drugi gol CSKA iz Sofije od pre neki dan u Ligi konferencija.

- Greška Darboa pokazuje nedostatak iskustva. Voleo bih da imam igrače na klupi kojima raspolaže Simone Inzagi poput Lautara, Koreu, Vidala, Darmjana, ali volim ovu stvarnost. To je drugačije i želim da im pomognem. Sa mladim igračima morate raditi i shvatiti to kao proces njihovog sazrevanja. Borio bih se za druge ciljeve, ali srećan sam što sam ovde. Da razjasnimo: ovaj projekat je drugačiji od onog koji sam imao u karijeri. Veoma sam srećan ovde zbog novog izazova - rekao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading