UEFA opet zaključava Humsku?

Autor:

Sport

20.12.2017

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana mogli bi vrlo lako da prvi meč 1/16-finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja odigraju pred praznim tribinama zbog kazne UEFA. Ovakav epilog indirektno je potvrdio i potpredsednik kluba Vladimir Vuletić u izjavi za dnevni list "Danas".

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Tribine će protiv češkog tima verovatno biti sasvim prazne

- Nisam naročiti optimista kada je u pitanju odluka koju očekujemo 5. januara, na kraju već postupka pokrenutog zbog utrčavanja na teren, upotrebe pirotehnike i razglasa, rasističkih povika, blokiranih stepenica na tribinama i neakreditovanih novinara na terenu protiv Jang Bojsa - rekao je Vuletić za dnevni list "Danas".

Na teret crno-belima se stavlja i loša organizacija poslednjeg "večitog derbija" kada su na južnoj tribini zabeležene nemile scene divljanja, koju su izazvali hrvatski huligani iz Splita.

Čini se da je situacija takva da će crno-beli teško moći da izbegnu igranje pred praznim tribinama protiv Plzenja 15. februara.

- Pretpostavljam da će prilikom izricanja kaznenih mera uzeti u obzir i ono što se desilo na 'večitom' derbiju i verovatno aktivirati raniju kaznu o suspenziji. Dakle, moglo bi da se desi da utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope u Humskoj igramo bez publike - zabrinut je Vuletić.

Crno-beli se u isto vreme suočavaju sa sasvim izvesnom kaznom zbog nereda na "večitom" derbiju. Disciplinska komisija FSS zasedaće u četvrtak, 21. decembra, a odluka o sancijama očekuje se vrlo brzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading