Remi Zvezde i Partizana u derbiju za Radovana Radakovića

Autor:

Sport

10.12.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrači Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 7:7 u humanitarnom meču koji je u zemunskoj hali "Pinki" odigran za bivšeg golmana "Parnog valjka" Radovana Radakovića.

Remi Zvezde i Partizana u derbiju za Radovana Radakovića

Foto: FK Partizan

Rezultat je bio u drugom planu, a susret je odigran u cilju prikupljanja sredstava za Radakovićevo lečenje, koji se već duže vreme bori sa opakom bolešću.

Zvezdin trener bio je Milovan Rajevac, dok je Partizan sa predvodio Ljubiša Tumbaković.

Za crveno-bele su igrali: Marko Pantelić, Dragan Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Koroman, Boško Janković, Dragan Bogavac, Marijan Marković, Bratislav Živković, Milivoje Vitakić, Vlada Mirković, Vladimir Dišljenković, Nenad Kovačević, Savo Pavićević, Milanko Rašković, Dragan Šarac, Mirko Bunjevčević i Radovan Krivokapić, a za crno-bele: Ivica Kralj, Albert Nađ, Savo Milošević, Đorđe Tomić, Stefan Babović, Goran Trobok, Damir Čakar, Milivoje Ćirković, Gordan Petrić, Saša Ilić, Ljubinko Drulović, Milan Stojanoski, Darko Lazović, Branko Savić, Zoran Mirković i Igor Duljaj.

Svi ljudi dobre volje koji bi da pomognu Radakoviću, mogu to učiniti slanjem SMS poruke sa tekstom 1082 na 3030.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading