BUM-BUM U HUMSKOJ ZA EVROPSKO PROLEĆE: Iliev saopštio FENOMENALNU VEST Grobarima!

Autor:

Sport

10.12.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Partizana Ivica Iliev istakao je da je ponosan na činjenicu da su meč protiv Anortozisa "iznela" crno-bela deca.

BUM-BUM U HUMSKOJ ZA EVROPSKO PROLEĆE: Iliev saopštio FENOMENALNU VEST Grobarima!

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Način na koji su se oni predstavili u Evropi sigurno da raduje čelnike aktuelnog viceprvaka Srbije, pošto bi dugoročno klub mogao da profitira od njih, kako na rezultatskom, tako i na finansijskom planu.

Imamo blago u Humskoj ponovo. Videli ste da su utakmicu izneli igrači od 18 ili 19 godina. Deca Partizana. To je ono čime se ponosimo i pored tih kadrovskih problema, imamo toliki fond igrača. Posao koji radi Aleksandar Stanojević se pokazao kao uspešan - ponosno je rekao Iliev za "RTS", pa je zatim dodao:

Republika

Foto: Starsport

Jedan od Partizanovih junaka - Marko Milovanović

- Na našu sreću, uspeli smo zahvaljujući fantastičnim momcima i sada smo u situaciji da srpski fudbal ima dva predstavnika. Čestitao bih ovom prilikom Crvenoj zvezdi na neverovatnom uspehu i evo posle četiri godine oba naša kluba igraju evropsko proleće i očekuje nas nešto sasvim neverovatno i spektakularno. Ono što nas sve raduje jeste situacija u kojoj se srpski fudbal našao, a do juče je bilo nezamislivo, da već do kraja jeseni smo sigurni da će od sezone 2023/2024. imati šampiona koji direktno ide u Ligu šampiona.

Nekadašnji napadač "Parnog valjka" izvršio je detaljan osvrt na evropsku jesen Partizana.

- Izuzetno težak put. Kvalifikacije koje su možda i najteže od kada se igra ovaj sistem takmičenja – sa fantastičnim ekipama iz mnogo jakih zemalja. Onda grupa gde smo krenuli fantastično i već u trećem kolu bili konkurent za prvu poziciju. Nažalost, posle tog dvomeča sa Gentom, kada smo izgubili šansu za prvu poziciju, kao da je došlo do nekog blagog opuštanja i nekog mentalnog pada. Ekipa se takoreći osećala sigurno za tu drugu poziciju, dozvolila sebi luksuz da, uz ostale rezultate isto, u poslednjem kolu odlučuje o plasmanu - jasan je Ivica Iliev.

Podsetimo, žreb za nokaut fazu Lige konferencija na programu je u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading