POTRES PRED EVROPSKO PROLEĆE: Bivši menadžer Liverpula STIŽE u Humsku?

Autor:

Sport

10.12.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendan Rodžers, menadžer Lestera, nakon eliminacije iz Lige Evrope dao je izjavu koja je "potresla" Ostrvo, ali i ceo "Stari kontinent".

POTRES PRED EVROPSKO PROLEĆE: Bivši menadžer Liverpula STIŽE u Humsku?

Foto: Starsport/Ilustracija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Naime, "Lisice" su završile na trećem mestu u grupnoj fazi Lige Evrope, pa postoji mogućnost da se sastanu sa Partizanom u okviru nokaut faze Lige konferencija.

Rodžers, pak, ne zna o kom takmičenju se uopšte radi.

Liga konferencija? Uz dužno poštovanje prema tom takmičenju, nemam pojma šta je to. Bio sam koncentrisan samo na Ligu Evrope i prolazak grupne faze s prve pozicije - poručio je nekadašnji menadžer Liverpula.

 

 

Lester je eliminisan porazom od Napolija (3:2).

Mislim da su naši mladi igrači odigrali dosta naivno, a od ekipe tražim mnogo više ove sezone jer smo igrali u nekoliko formacija. Moraju to shvatiti, kao ekipa i individualno, igrač se mora 'pratiti' i centaršut mora da se zaustavi - rekao je Rodžers.

Podsetimo, žreb za 1/16 finala Lige konferencija održaće se u ponedeljak, a Premijerligaš je jedan od najozbiljnijih rivala koji bi mogli da dođu u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

11.12.2021 23:13

Kako Rodzersa nije sramota da daje takve izjave, kao ne zna za to takmicenje, a fudbalski radnik. Naduveni englez, mislio je procice lagano, e sad ces se upoznati sa takmicenjem. Ljigavac