RIKARDO VAN TERENA DO KRAJA GODINE? Katastrofalne prognoze za Partizan!

Autor:

Sport

10.12.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko minuta pred meč sa kiparskim Anortozisom, koji je sinoć odigran u Humskoj, stigla je informacija da se prvotimac Partizana, Rikardo Gomeš ne oseća dobro te da nije u stanju da istrči na teren. Crno-beli su i bez njegove igre uspeli da ostvare povoljan rezultat i obezbede plasman u nokaut fazu Lige konferencija ali danas stižu informacije koje zaista zabrinjavaju.

RIKARDO VAN TERENA DO KRAJA GODINE? Katastrofalne prognoze za Partizan!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Prema poslednjim informacijama, Partizan će i u Gornji Milanovac otputovati bez prvog strelca Superlige.

Podsetimo se, Gomeš se u četvrtak jutro srušio na treningu, a kako kažu crno-beli, sve vreme su u kontaktu sa Afrikancem, koji je saopštio da se dobro oseća posle bolničkog tretmana, ali da, najverovatnije, nije u stanju da igra za tri dana.

Republika

Foto: Starsport

 

Rikardo je juče bio priključen na infuziju, osećao vrtoglavicu, ali u klubu imaju apsolutno razumevanje. Iz tog razloga su zakazana dodatna ispitivanja srca, pluća kao i pregled glave.

Takođe su i veoma male šanse da Rikardo zaigra i protiv Kolubare narednog četvrtka, čime je dodatno zakomplikovana kadrovska situacija u Partizanu jer su od ranije odsutni Bibars Natho, Lazar Marković, ali i Danilo Pantić.

Jedina dobra stvar u svemu ovome je da je Rikardova alternacija na mestu napadač u odličnoj formi. Naime, mladi Marko Milovanović je na poslednje tri utakmica uspeo da zatrese mrežu isto toliko puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading