PONIZIO BORJANA, A SAD JE BLIZU HUMSKE: Partizan dobija OGROMNO pojačanje?

Autor:

Sport

10.12.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remijem sa Anortozisom (1:1) izborili su plasman u 1/16 finala Lige konferencija, a duel sa Kipranima sa tribina je pratio Luka Stojanović.

PONIZIO BORJANA, A SAD JE BLIZU HUMSKE: Partizan dobija OGROMNO pojačanje?

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Luka Stojanović se u poslednje vreme sve češće dovodi u vezu sa prelaskom u Partizan, nakon što mu na kraju godine istekne ugovor sa članom MLS lige, Čikagom.

On je crno-bele pratio i na utakmici sa Novim Pazarom, pa je jasno da je njegova ljubav prema crno-beloj boji neizmerna.

Stojanović ne isključuje mogućnost povratak u Partizan, za koji je nastupao u mlađim kategorijama.

Ovako iskreno, reći ću da u ovoj situaciji sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo - rekao je Luka Stojanović za "Mondo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Priznaje i da je bilo kontakta sa crno-belima.

- Više je bilo onako nešto neformalno. I dalje mislim da i oni imaju zaista bitnu utakmicu danas od koje zavisi cela sezona, uz ovaj mogući prolazak dalje u nokaut fazu. Svi oni su koncentrisani na prvenstvo, na utakmice, takođe imaju i dosta povreda... Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to.

Luka je veliki navijač Partizana, što ni ne krije.

Probudi mi svaka utakmica, ne samo neka značajna! Na svaki gol i pobedu reagujem isto. Ne postoji kod navijača Partizana da imam neku najznačajniju utakmicu ili gol. Svaka utakmica mi je takva, to je tako nešto što pokušavam da pokažem i na terenu. Svakom golu sam se radovao i proslavljao vatreno, a pogotovo je to ovde gde sam odrastao i proveo toliko vremena. Ne treba ni da pričam koliko mi znači Partizan.

Stojanović se već jednom vraća u Superligu i to u dres Čukaričkog. Njegov mandat na Brdu bio je najpoznatiji po golu koji je dao Milanu Borjanu sa pola terena.

Već sam se vratio u Čukarički i bio sam tu dve godine. Mislim da sam uspeo da se pokažem u najboljem svetlu. Na moju žalost, jer sam otišao, navijači nisu imali mogućnost da me vide. Taj neki period adaptacije na srpski fudbal sam proveo u Čukaričkom i to mi je bila jedna od boljih odluka u karijeri. Iz Beograda sam, tu sam odrastao, igrao u Partizanu ceo život, bilo mi je drago da igram u Srbiji da pokažem svoj kvalitet na terenu - zaključio je Stojanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading