GROBARI U DELIRIJUMU: Partizanu se otvara put do OSMINE FINALA Lige konferencija?

Autor:

Sport

10.12.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana igraće u 1/16 finala Lige konferencija.

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizanu se otvara put do OSMINE FINALA Lige konferencija?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Partizan je osvojio drugo mesto u grupi B, pa ga u februaru očekuje dvomeč za plasman u osminu finala.

Žreb je na programu u ponedeljak, a potencijalni rivali crno-belih su: Sparta Prag, PSV, Lester, Midtjiland, Marsej, Seltik, Fenerbahče i Rapid iz Beča.

Francuski matematičar Žilijen Gujon, koji radi za Blumberg, napravio je proračun  ko ima kolike šanse na žrebu da izvuče određenog rivala. 

Ekipe iz iste zemlje ne mogu da se sastanu u 1/16 finala.

Što se tiče Partizana,a prema Gujonovoj računici crno-beli najveće šanse imaju da izvuku Spartu iz Praga (13,69%), dok su nešto manje šanse da izvuče PSV (13,68 %) i Midtjiland (13,66 %).

Republika

Foto: Starsport

Najmanje šanse da dođe u Beograd na megdan Partizanu ima Lester (11,77%), koji je zasigurno najteži rival od svih osam timova.

Ukoliko se Gujonova predivđanja ispostave kao tačnim, može se reći da će Partizan izuzetno dobro proći na žrebu, pre svega ukoliko izvuče Spartu iz Praga ili Midtjilend

Timovi poput Lestera, Marseja i Fenera su za potpuno izbegavanje, dok bi crno-beli svoje šanse imali protiv Seltika, a pogotovo protiv Rapida, koji je verovatno i najpoželjniji rival za srpskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading