ZBOG OVOGA JE VLADALA PANIKA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Evo zbog čeka je Petrović morao da PROPUSTI meč sa Bragom!

Autor:

Sport

10.12.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sinoćni meč protiv Brage u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, Crvenu zvezdu šokirala je činjenica da se mladi Njegoš Petrović povredio pred jedan od najvažnijih mečeva u istoriji crveno-belih.

ZBOG OVOGA JE VLADALA PANIKA U ZVEZDINOJ SVLAČIONICI: Evo zbog čeka je Petrović morao da PROPUSTI meč sa Bragom!

Foto: FK Crvena zvezda

Nema šta, maler karijere u Bragi. Posle odličnog učinka u proteklih mesec dana Njegoš Petrović je stekao poverenje da bude važna karika u borbi sa ekipom iz Portugalije.

Naime, prilikom zagrevanja i istrčavanja deonica dvadesetak minuta pre starta megdana, Petrović je osetio jak bol te je trener Stanković bio primoran da ga izuzme iz protokola za utakmicu iako je viđen u sastavu.

Republika

Foto: Starsport

 

Kako saznaju beogradski mediji, u pitanju je problem sa zadnjom ložom. Jak bol i verovatno nategnuće mišića sprečili su vezistu da bude deo istorijske predstave u Portugalu.

Stanković je bio primoran da “ubaci” Slavoljuba Srnića, koji je uspešno odradio sve zadatke i u finišu je ustupio mesto Nenadu Krstičiću.

Crveno-beli su, i u ne planiranom sastavu, uspeli da ostvare istorijski rezultat i sa prvog mesta u grupi čekaju rivala u osmini finala Lige Evrope. 

Stanje povrede i koliko nećemo mladog Petrovića gledati na terenu, još uvek se ne zna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading