NEĆU DA BUDEM VIŠE U PARTIZANU! Stanojević ŠOKIRAO izjavom! Ovo je SRAMOTA - NE ZASLUŽUJEMO TITULU (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana sinoć je uspela da se plasira u nokaut fazu Lige konferencija nakon remija sa kiparskim Anortozisom (1:1) u poslednjem kolu grupne faze. Crno-beli, osakaćeni povredama, nisu pružili sjajnu partiju u Humskoj, te su zbog toga svi strahovali do poslednjeg sudijskog zvižduka, upravo to je i razljutilo prisutne navijače ali i trenera "Parnog valjka" Aleksandra Stanojevića.

NEĆU DA BUDEM VIŠE U PARTIZANU! Stanojević ŠOKIRAO izjavom! Ovo je SRAMOTA - NE ZASLUŽUJEMO TITULU (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Trener Stanojević je bio vidno ljut nakon meča zbog atmosfere na tribinama, pa je na konferenciji za medije održao lekciju publici koja je zviždala igračima u trenucima dok se "lomio" rezultat.

- Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne znam ni da li zaslužujemo titulu sa ovakvom negativom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? - rekao je Stanojević i u dahu nastavio:

- Prvi smo na tabeli, imamo proleće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačionici i neko je ljut. Neću da budem više ovde! Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici... Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, a ako folirate... Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu - dodao je Stanojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading