STANKOVIĆ EMOTIVAN POSLE VELIKOG USPEHA: Trener Zvezde ODUŠEVLJEN - ne sećam se da sam bio srećniji!

Autor:

Sport

09.12.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u osminu finala Lige Evrope kao prvi u grupi nakon što su remizirali 1:1 sa Bragom u Portugaliji. Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio presrećan nakon istorijskog uspeha.

STANKOVIĆ EMOTIVAN POSLE VELIKOG USPEHA: Trener Zvezde ODUŠEVLJEN - ne sećam se da sam bio srećniji!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Crvena zvezda je treći put u poslednjih pet godina igrati u nokaut fazi Lige Evrope, ali ove večeri slavi direktan plasman u osminu finala.

- Posle Barija ovi momci su ispisali istoriju, o tome smo pričali, to je ta utakmica, to je ta energija. Nije bilo lako, skupili smo snagu, ovo je pobeda za sve crveno bele, za sve koje znaju da se raduju sa nama. Velike čestitke mom stručnom štabu nismo odustajali i kad boli i kad ne boli, a pre svega hvala igračima koji su izašli na teren- rekao je Stanković neposredno posle meča.

Nije želeo da ovećava mnogo iako su njegovi izabranici pokazali da granice ne postoje.

- Ja sam realista u živiotu, treba da radimo mnogo, ne znam šta bih rekao od sreće, nikada nisam bio srećniji. Ocenu 10 dajem za zalaganje, 10 za požrvovanje, veru, odricanje, oni su mnogo dobra ekipa, četvrti su u portugalskom prventvu, spremili smo se za sve, pomerili smo granice, ne znam šta bih rekao više od sreće - rekao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

09.12.2021 23:11

Idemooo...