Murinjo naredio juriš na bivšeg igrača: MANČESTER ŽELI SUPERSTARA ČELSIJA!

Autor:

Sport

20.12.2017

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme Belgijanac Eden Azar dovodio se u vezu sa madridskim Realom, pa sa PSŽ-om, a sada je ozbiljno "zagrizao" njegov bivši trener, sada menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

RepublikaFoto: twitter.com/Eden Hazard
Azar je želja velikog broja klubova u Evropi

"Crveni đavoli" su navodno bili pred sklapanjem dila sa Realom u vezi sa dovođenjem Gereta Bejla ove zime na "Old Traford", međutim Murinjo je iznenada promenio mišljenje i sada ne želi Velšanina u svojim redovima, već jednog od najboljih igrača Čelsija.

Portugalac je, sudeći prema navodima ostrvskih medija, naredio ofanzivu na Azara već u januaru, a nezvanično se može čuti da će mu uprava obezbediti čak 100 miliona evra za kreatora igre Čelsija.

Trener "Plavaca" Antonio Konte sigurno ne želi ni da čuje za ovakvu mogućnost, pogotovo što bi time u potpunosti izgubio okosnicu koja je prošle sezone vratila titulu na "Stamford bridž". Međutim, letos je uprava bez njegovog znanja rešila da proda Nemanju Matića, nije mu dovela Romela Lukakua, a Dijego Košta se prošle sezone posvađao sa Konteom i celu polusezonu proveo je van stroja, iako je pod ugovorom sa londonskim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading