SA MLADENOM ĆEMO OSTVARITI SVE CILJEVE! Velikan objasnio zašto se odlučio za Krstajića

Autor:

Sport

09.12.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler a sada fudbalski stručnjak Mladen Krstajić imenovan je danas za novog trenera Makabija iz Tel Aviva. Ova vest je mnoge iznenadila, a sada je stiglo i objašnjenje vlasnika izraelskog kluba Miča Goldahara, koji pojasnio iz kog razloga se odlučio baš za srpskog stručnjaka.

SA MLADENOM ĆEMO OSTVARITI SVE CILJEVE! Velikan objasnio zašto se odlučio za Krstajića

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

Vlasnik "ponosa Izraela" je nakon imenovanja Krstajića istakao:

- Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška.

 

 

Takođe se oglasio i Mladen Krstajić.

- Hvala predsedniku Miču na ukazanom poverenju da vodim Makabi. Meni je čast što sam se pridružio najuspešnijem klubu u Izraelu, koji ima veliku istoriju i tradiciju. Kao što sam to činio tokom celog života, radiću naporno i predano i jedva čekam da počnem, jer je mnogo posla ispred mene - naglasio je Krstajić

Makabi večeras igra protiv Alaškerta u okviru Lige konferencija, ali i dalje nema zvaničnih informacija da li će Krstajić biti na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Prim. Dr.

10.12.2021 04:30

Hahaha, prvo ce da ga vakcinisu, a onda moze na stadium. Kakav luzer!