GROM IZ VEDRA NEBA! Mladen Krstajić ima NOVI POSAO, preuzeo VELIKANA!

Autor:

Sport

09.12.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga jutra stiže nam pravo iznenađenje i to iz Izraela, tačnije iz Tel Avivi čiji je fudbalski klub Makabi imenovao novog trenera. U pitanju je nekdašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i trener TSC-a, Mladen Krstajić.

GROM IZ VEDRA NEBA! Mladen Krstajić ima NOVI POSAO, preuzeo VELIKANA!

Foto: Vladimir Lukic

Mladen Krstajić

Ova informacija je već zvanična, pošto je "ponos Izraela" potvrdio izraelskim medijima da će Krstajić ekspresno preuzeti ekipu i pokušati da je vrati u vrh tabele, pošto ove sezone žuto-plavima ništa ne polazi "za nogom".

Naime, i predsednik kluba iz Tel Aviva, Mič Goldahar, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru.

- Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška - izjavio je Goldahar za klupski sajt.

Krstajić je tako na klubi zamenio iskusnog Holanđanina Patrika van Leuvena koji je ovaj izraelski tim vodio od 2020. godine i u njemu se nije proslavio. 

Makabiju ne ide baš najbolje u ovoj sezoni, pošto je trenuto na četvrtom mestu sa čak deset bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Haopel, dok je branilac titule ekipa Makabija iz Haife. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading