DINAMO ZAGREB JE EVROPSKI VELIKAN: Bivši menadžer Mančester junajteda podigao veliku PRAŠINU!

Autor:

Sport

08.12.2021

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vest Hema u četvrtak od 21 čas ugostiće Dinamo, a menadžer "Čekićara" Dejvid Mojes izneo je niz pohvala na račun "Modrih".

DINAMO ZAGREB JE EVROPSKI VELIKAN: Bivši menadžer Mančester junajteda podigao veliku PRAŠINU!

Foto: Tanjug/AP

Bivši strateg Mančester junajteda poručio je da su Zagrepčani "veliki evropski klub".

- Verujem da je Dinamo veliki evropski klub, respektujem njegove rezultate. Pokazao je izbacivanjem Totenhema proletos koliko je jak. Iako sad ima nekoliko promena u ekipi, ime Dinamo Zagreb zvuči u Evropi, svake godine se kvalifikuje u grupnu fazu. Mi smo pobedu u 1. kolu u Zagrebu baš zato doživeli kao jako važnu, ona nas je lansirala prema prvom mestu u ovoj grupi. Biće i u četvrtak velika i teška utakmica - izjavio je Mojes.

 

 

Aktuelni prvak Hrvatske na "Olimpijski stadion" u Londonu stiže uzdrman porazom od Hajduka (0:2), ali i neigranjem jednog od najboljih igrača - napadača Bruna Petkovića.

Da, pomaže nam što nije došao, jer je jako dobar, zadavao nam je probleme u prvoj utakmici, važan je za Dinamo zbog svog načina igre, ali i za hrvatsku reprezentaciju. No, sigurno da će se onaj koji ga zameni želeti to da uradi na najbolji način - podvukao je menadžer Vest Hema.

Podsetimo da je engleski predstavnik sa 13 bodova obezbedio prvo mesto u grupi H Lige Evrope, dok je Dinamo na drugom mestu, sa dva poena viška u odnosu na belgijski Genk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading