POTRES PRED KLASIK SA BARSOM: Srpski reprezentativac USRED Minhena pokazao da je KALIBAR za Bajern!

Autor:

Sport

08.12.2021

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna savladali su u Minhenu Barselonu sa 3:2 (2:2) u poslednjem kolu grupne faze omladinske Lige šampiona, a junak pobede Bavaraca bio je Srbin Nemanja Motika!

POTRES PRED KLASIK SA BARSOM: Srpski reprezentativac USRED Minhena pokazao da je KALIBAR za Bajern!

Foto: Tanjug/AP

Perspektivni napadač, koji nastupa za mlađe reprezentativne kategorije naše zemlje, bio je dvostruki strelac, a mrežu Katalonaca tresao je u 41. i 50. minutu utakmice. 

"Blaugrana" je ekspresno povela sa 2:0, već u devetom minutu meča, a precizni su bili Garido i Barbera Moreno. Preokret Nemaca je inicirao Janicek u 21. minutu duela, a onda je na scenu stupio briljantni Srbin.

 

 

Interesantno je da je ovo prvi trijumf nemačkog giganta u omladinskom elitnom takmičenju, Barsa je sakupila četiri boda, a iz grupe E dalje idu Benfika i Dinamo Kijev. Podsetimo da je od 21 čas na "Alijanc areni" na programu susret A timova Bajerna i Barselone, a Katalonci imaju imperativ pobede kako bi prošli u osminu finala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading