PRETNJE CRVENO-BELIMA PRED MEČ SEZONE: Bolji smo, bićemo PRVI u grupi!

Autor:

Sport

08.12.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u odlučujućem meču grupne faze Lige Evrope gostuju ekipi Brage.

PRETNJE CRVENO-BELIMA PRED MEČ SEZONE: Bolji smo, bićemo PRVI u grupi!

Foto: Starsport

Trener fudbalera Brage Karlos Karvahal ubeđen je da će njegovi momci stići do pobede i osvajanja prvog mesta u grupi.

Crvena zvezda je na istom nivou kao kada smo odigrali meč u Srbiji, dok smo mi mnogo bolji nego tada. Priživljavamo dobar period, postižemo golove, igramo napadački, stvaramo šanse, imamo balans i samopouzdanje. Ako budemo prikazali najbolje izdanje, bićemo prvi u grupi.

Ekipi Crvene zvezde u čuvenom Kamenolomu biće dovoljan i bod za prolazak u narednu fazu, a toga je svestan i bivši trener Svonsija.

- Njima prolaz dalje garntuju dva rezultata, pa će imati opciju više. Ali imaćemo i mi jer smo izbalansiran tim i možemo da pobedimo samo ako prikažemo tu ravnotežu u igri. Protivnička ekipa je vrlo borbena, ali takođe i potcenjena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi meč u Beogradu pripao je Zvezdi, koja je slavila golom iz penala koji je skrivio Diogo Leite.

Diogo Leite uvek igra na vrlo visokom nivou i to govori o njegovoj ličnosti. On zna kako da živi sa greškom koju napravi, a nakon te utakmice u Danskoj prikazao je neke sjajne predstave. Greške su deo igre i u realnosti moramo da se pomirimo i da živimo sa njima.

Tormen, Al Musrati i Galeno su imali određenih problema prethodnih dana.

Svi oni su trenirali poslednja tri dana, ali tek nakon pozitivnog miga od strane medicinskog osoblja, biće uvršćeni u ekipu. Oni su važni igrači, ali i bez njihovog pristustva tim je nastavio da igra doboro, jer imamo izražen duh. Biće deo ekipe jedino ako su stoprocentno spremn. U odlučujućoj smo fazi i zato neće biti dovoljno ni 99 posto, već celih 100 - zaključio je Karvahal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading