SUPRUGA MU OVO NIKADA NEĆE OPROSTITI! Evo šta je uradio Ibrahimović kada je saznao da mu je sin teško bolestan!

Autor:

Sport

08.12.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni fudbaler otkrio je situaciju iz života kada mu ni sve pare sveta nisu mogle pomoći.

SUPRUGA MU OVO NIKADA NEĆE OPROSTITI! Evo šta je uradio Ibrahimović kada je saznao da mu je sin teško bolestan!

Foto: Starsport

Kada pomislite na Zlatana Ibrahimovića, prva asocijacija koja vam pada na pamet je bespoštedni ratnik kako na terenu tako i van njega koji decenijama traje i odoleva izazovima.

Međutim, da je ipak i on samo čovek od krvi i mesa, otkriva sam fudbaler u svojoj autobiografiji.

Naime, kako Zlatan otkriva, njegov naslednik je imao teško zdravstveno stanje po rođenju.

- Sve je bilo novo s Maksijem, i primetili smo da puno povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto. Je li to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Nazvao sam porodicu, prijatelje i svi su me tešili da nije ništa strašno, ali nisam verovao. Pokušavao sam utešiti sebe - ispričao je fudbaler o teškom trenutku kada je saznao da je njegovo dete bolesno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Ibrahimović otkriva da je pre deteta bio "gospodin nedodirljivi"!

- Mogao sam da budem ljut i lud, mogao sam da pokažem sve moguće emocije. I sve se moglo rešiti ako si bio čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Ovde sam bio nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao učiniti. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali i sad se zaista primećivalo da je kost i koža. Izgledao je kao da ga život želi napustiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Otkriva da je bio u tolikom grču da se ni ne seća odlaska u bolnicu, samo se seća bolničkog hodnika i mirisa.

- Trčao sam i pitao samo gde, gde je, na kraju su me odveli do velike sale gde je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada, kao mala ptica. Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi.

- Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu izdržati. Zovi me za sve što treba - rekao je fudbaler svojoj ženi Helen i pobegao iz sale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Operacija je, srećom, bila uspešna. 

- Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam tog događaja. To mi daje bolji pogled na život, iskreno - zaključio je Zlatan Ibrahimović, koji je je nedugo zatim dobio još jednog sina, Vinsenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Maya

08.12.2021 23:39

Secam se jednog tesko bolesnog decaka kome je velika zelja bila da upozna ovog fudbalera. Nažalost dete je preminulo a Ibrahimović mu nije ispunio želju. Poslao mu je dres ili majicu. Eto, po tome ga ja pamtim.

Odgovori 14 8
Bojan

09.12.2021 08:30

@Maya - Lako smo skloni osudjivanju…

Saveta

09.12.2021 08:47

@Maya - Potpuno ista asocijacija. Do poslednjeg dana tog bolesnog deteta, nadala sam se da će mu ovaj fudbaler ispuniti želju. Ali nije.

Paja

09.12.2021 08:27

Znači neće mu nikad oprostiti, bravo...